Γιώργος Κασαπίδης | αλλάζουμε πορεία

Δαδαμόγια Αικατερίνη

Η Κατερίνα Δαδαμόγια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Κόρη του Γιώργου Δαδαμόγια, ο οποίος είναι συνταξιούχος επιχειρηματίας στο χώρο των οικοδομικών υλικών και της Θεοδώρας Γκέτζιου – Δαδαμόγια, η οποία είναι οδοντίατρος και δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως υπάλληλος των ιατρείων του Ι.Κ.Α. Κοζάνης (νυν Π.Ε.Δ.Υ.), για τριάντα έτη.

Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με αντικείμενο την “Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής”. Εν συνεχεία στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με αντικείμενο τη “Διασφάλιση Ποιότητας”.

Έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τομέα της εκπαίδευσης, αποφοίτησε από την  Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.,  ενώ παράλληλα πιστοποιήθηκε από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Είναι ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών του Ε.Φ.Ε.Τ. και στο μητρώο εισηγητών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. Υπέρμαχος του θεσμού της δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εξειδίκευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα αντικείμενα της κλινικής διατροφής, του μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων, της διοίκησης νοσοκομείων και της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, συνεργαζόμενη με Ο.Τ.Α. και με ιδιωτικό Ι.Ε.Κ., από το 2014 μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, ασχολείται με τη συμβουλευτική και την εκπόνηση μελετών I.S.O. και H.A.C.C.P. για επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων, καθώς και με την κατάρτιση του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων και των νέων αγροτών, σε συνεργασία με Κ.Ε.Κ. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε αγροτικά κτηνιατρεία της Π.Ε. Κοζάνης (Κοζάνης και Σερβίων), στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο Κοζάνης, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, στον ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ., στην Ε.Α.Σ. Κοζάνης και σε ιδιωτικό κτηνιατρείο.

Έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά και επιστημονικά θέματα του κλάδου της, εκλέγεται μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Δυτικής Μακεδονίας από το 2011. Τα τελευταία τέσσερα έτη κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρωματικών Φυτών και Οπωροκηπευτικών Βοΐου κατά την περίοδο 2013-2017, κατέχοντας τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Εκπροσωπεί το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και τούρκικα.