Γιώργος Κασαπίδης | αλλάζουμε πορεία

Μίμτσης Πέτρος

Ο Μίμτσης Πέτρος είναι γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου του 1983. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. και εργάζεται ως τεχνικός τηλεπικοινωνιών και δικτύων στον όμιλο ΟΤΕ. Μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Είναι γιος του Μίμτση Ιωάννη (συνταξιούχου ταχυδρομικού – προπονητή ποδοσφαίρου και βετεράνου τερματοφύλακα της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας) και της Σοφίας Τσαπαράκη (ζωγράφου). Είναι παντρεμένος  με την Κυπαρισσένια Κυρκιλάνη, αισθητικό σε αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών.

Είναι αιρετό μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Ν. Κοζάνης. Υπήρξε ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας kailaristas, οργανωτικός γραμματέας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Πτολεμαΐδας και μέλος της περιφερειακής επιτροπής διαβούλευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως υπεύθυνος παροχής υπηρεσιών άμεσου marketing στην “E-Value”, στο τμήμα της Πτολεμαΐδας και ως σύμβουλος πωλήσεων στην αλυσίδα καταστημάτων “Welcome stores Ιωαννίδης α.ε.” Επίσης, ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Εορδαίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την ειδική εκπαίδευση και κατάρτιση πωλήσεων, την επιμόρφωση και εξειδίκευση νέων τεχνολογιών, τις τακτικές και μεθόδους marketing, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις ευφυείς ενεργειακές τεχνολογίες και τα Smart Cities Conferences.

Είναι ενεργός πολίτης και δραστηριοποιείται σε κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά θέματα του τόπου.